KATO 19VXT Voor van Schie Groen

Gepubliceerd op 30-11-2020 17:14

Van Schie Groen uit Pijnacker heeft, via de Kemp Groep in Bergschenhoek, een KATO 19VXT minigraver in gebruik genomen. Deze 19VXT gaat voornamelijk ingezet worden bij de cultuurtechnische werken die Van Schie Groen uitvoert. Wij wensen Van Schie Groen veel werkplezier met de nieuwe minigraver!

De in de bedrijfskleuren gespoten KATO 19VXT weegt 1.900 kg en heeft een vermogen van 14,3 pk. De standaard uitschuifbare onderwagen (980 – 1.300 mm) geeft de machine veel stabiliteit. Daarnaast is de 19VXT door het overzichtelijke bedieningspaneel eenvoudig te bedienen en door de volledig te openen motorkap is de motor voor een dagelijkse inspectie prima toegankelijk.

De Kemp Groep heeft de machine voorzien van o.a.; een hydraulische snelwissel en een extra proportioneel bedienbare functie. De KATO 19VXT is daarnaast afgeleverd met een Eurograb sorteergrijper, een puinriek en drie extra bakken.

Over Van Schie Groen
Het bedrijf van Schie Groen is een bedrijf wat als van der Voort & Gravesteyn B.V. al ruim twintig jaar bestaat en sinds 2015 de naam van Schie Groen draagt. Van Schie Groen houdt zich voornamelijk bezig met cultuurtechnische werken in het grootschalig groen. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd voor gemeentes, semioverheden en collega-bedrijven. Kijk op www.vanschiegroen.nl voor meer informatie.

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!