InfraTech Hybride 12 -15 januari 2021

Gepubliceerd op 01-12-2020 17:18

InfraTech is dé plek om elkaar te ontmoeten, te netwerken, kennis te delen en innovaties in de infrabranche te ontdekken. De komende editie, 12 - 15 januari 2021, introduceert InfraTech naast de fysieke beursvloer een geavanceerd online netwerkplatform. Het InfraTech Netwerk Platform biedt de mogelijkheid tot matchmaking, het maken van afspraken en deelnemen aan het digitale kennisprogramma.

Tijdens InfraTech komt de gehele keten samen, ook nu: Together we move forward!

Matchmaking op het Online InfraTech Netwerk Platform
Begin december 2020 is de launch van het Platform. Vanaf dan, tot en met eind januari 2021, krijgen infraprofessionals, geïnteresseerden, bezoekers en exposanten van InfraTech 2021 Hybride, de mogelijkheid om elkaar op basis van hun zakelijke interesses te ontmoeten en zowel fysieke als digitale afspraken te maken.

U kunt zich nu registreren voor InfraTech 2021 Hybride!
Als u zich registreert, krijgt u de optie om digitaal of fysiek deel te nemen aan InfraTech 2021 Hybride. Door middel van een registratie voor de vakbeurs bent u automatisch ook bezoeker van het nieuwe Online InfraTech Netwerk Platform en zal er een profiel voor u geactiveerd worden. Na activatie van uw persoonlijke profiel, kunt u al starten met het matchen met exposanten. U kunt vanaf dan dus al waardevolle connecties maken en uw netwerk uitbreiden! In het platform kunt u ook alle bedrijfsprofielen en andere content bekijken, zoals de inzendingen voor de Innovatieprijs. Bovendien kunt u zich alvast inschrijven voor de diverse programmaonderdelen in januari. De exposanten zullen ook workshops en webinars aanbieden in het platform.

Kennisprogramma
Begin december zal het online InfraTech Netwerk Platform geopend worden voor geregistreerde bezoekers. Daarvoor zal het kennisprogramma aan het platform worden toegevoegd, dat deze editie digitaal wordt uitgezonden vanaf twee studio's in Rotterdam Ahoy. U krijgt de mogelijkheid om u via het platform alvast voor de kennissessies aan te melden en deze aan uw persoonlijke event agenda toe te voegen.

Gedurende InfraTech 2021 Hybride zullen wij het programma in samenwerking met onze partners vullen met verschillende interessante onderwerpen. Tijdens de vier dagen van InfraTech nemen wij de kijker mee op een kennisreis. Op dag één zal het thema  'verbinden’ centraal staan: wat hebben marktpartijen en opdrachtgevers nodig van elkaar om een stap voorwaarts te maken? Op dag twee kijken we naar de innovaties in de markt, op dag drie zal het implementeren en doen centraal staan en we sluiten af met actie: How do we Move Forward!

Studio Ahoy en de InfraTech Lounge
Tijdens InfraTech 2021 zullen we het digitale kennisprogramma van 12 tot 15 januari live uitzenden vanaf de fysieke beursvloer in Rotterdam Ahoy. Om dit mogelijk te kunnen maken bouwen we twee verschillende studio's die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. Zo heeft u de mogelijkheid om op afstand het volledige kennisprogramma bij te wonen. Tijdens InfraTech 2021 zullen we het digitale kennisprogramma van 12 tot 15 januari live uitzenden vanaf de fysieke beursvloer in Rotterdam Ahoy. Om dit mogelijk te kunnen maken bouwen we twee verschillende studio's die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. Zo heeft u de mogelijkheid om op afstand het volledige kennisprogramma bij te wonen.

Lees meerRegistreer hier voor een (digitaal) bezoek aan InfraTech 2021

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!