Kobelco SK17SR voor Arend Visscher

Gepubliceerd op 15-06-2021 17:06

Arend Visscher uit Ommen heeft, via Hans van Driel, een Kobelco SK17SR minigraver met cabine in ontvangst genomen. Wij wensen Arend veel draaiplezier met de Kobelco minigraver!

De Kobelco SK17SR-3E minigraver heeft een standaard uitschuifbare onderwagen voor optimale stabiliteit en staat door het robuuste ontwerp garant voor jarenlang draaiplezier. De punten voor de dagelijkse controles en het reguliere onderhoud zijn gemakkelijk te bereiken.

Met een uitgeschoven onderwagen draait de bovenwagen binnen de rupsen van de minigraver. Door de combinatie van de zijdelingse graaffunctie en het 'binnendraai' concept kan er vlak langs muren gegraven worden. Door de kleine zwenkradius heeft de SK17SR een werkruimte van slechts 2.030 mm nodig om continu te kunnen graven, zwenken en laden.

Hans van Driel heeft deze Kobelco SK17SR minigraver voor Arend Visscher voorzien van een sloopsorteer grijper, extra functie, werkverlichting en daarnaast is de SK17SR afgeleverd met extra bakken.

Over Arend Visscher
Arend Visscher uit Ommen is gespecialiseerd in het leggen van sierbestrating en het onderhouden van uw tuin. Kijk op www.avisscher.nl voor meer informatie.

Bron artikel en foto’s: https://hansvandriel.nl

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!