Bomag BW154AP-4 AM tandemwals voor Van Gelder

Gepubliceerd op 23-06-2021 16:48

Van Gelder uit Elburg heeft een nieuwe BOMAG tandemwals in ontvangst genomen via de Kemp Groep in De Meern. De BOMAG BW154AP-4 met Asfalt Manager is toegevoegd aan het machinepark van Van Gelder. Wij wensen Van Gelder veel werkplezier met de nieuwe BOMAG wals.

De BOMAG BW154 AP-5 heeft een eigen gewicht van circa 7,1 t, een werkbreedte van 1.500 mm en een vermogen van 55,5 kW. Deze asfaltwals is voor Van Gelder uitgerust met onder andere hydraulische kantensnijders zowel links als rechts, hydraulische snel aansluiting t.b.v. splitstrooier met “Multifaster” en extra werkverlichting en BOMAG Asfaltmanager.

Toelichting Asfalt Manager: Intelligent verdichtingssysteem in de voorrol: 'Asfalt Manager', inclusief eenvoudig bedienbaar touchscreen display. Het touchscreen display is geïntegreerd in het dashboard met weergave van digitale rijsnelheid, asfalttemperatuur en verdichtingsweergave met behoud van gedeelde rol. De gedeelde rol is zowel manueel als automatisch variabel van horizontaal (oscillatie) naar vol verticaal.

Deze BOMAG tandemwals met Stage V motor is in de bedrijfskleur van Van Gelder gespoten.

Het complete BOMAG programma tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 16,0 ton, met knik- of rolbesturing. De BOMAG tandemwalsen kenmerken zich onder andere door het goede zicht op de werkzaamheden, het bedieningsgemak en duurzaamheid.

Over Van Gelder
Van Gelder is een aannemer die, met ruim 1.200 werknemers, boven- en ondergrondse infrastructuur realiseert. Denk aan asfalt en wegen, kabels en leidingen, verkeerstechniek en verlichting, telecom en rail. Ze zijn actief in heel Nederland en ook daarbuiten. “Onze missie is om projecten te realiseren door gedrevenheid en toewijding, op basis van betrouwbaarheid en wederzijdse waardering. Bij Van Gelder werken vakmensen voornamelijk in vaste teams, met korte lijnen, die constant meedenken met de opdrachtgever.” Kijk op www.vangelder.com voor meer informatie en alle projecten.

Bron artikel en foto’s: www.kemp-groep.nl

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!