Bens 300R rupsdumper voor loonbedrijf Den Boer

Gepubliceerd op 30-06-2021 17:57

Loonbedrijf Den Boer B.V. uit Goudriaan heeft onlangs, via de Kemp Groep, een nieuwe BENS 300R rupsdumper met Stage V motor geleverd gekregen. Een krachtige Stage V motor, grote pompen en uitstekende zitpositie zijn maar enkele kenmerken van de BENS 300R rupsdumper.

De BENS 300R biedt optimaal bedieningsgemak door het overzichtelijke bedieningspaneel met LED-scherm. De machinist heeft goed zicht op elke situatie door de LED-werkverlichting en de omkeerbare stuurinrichting. Hierdoor rijdt de machinist altijd vooruit. De canopy biedt optimale veiligheid voor de machinist. Voor extra veiligheid is de rupsdumper voorzien van een in- en uit schakelbaar achteruitrij signaal.

De uniek draaiende laadbak met een maximale kiephoek van 85° heeft een laadvermogen van maar liefst 3.000 kg. Met het eigen gewicht van ca. 2.650 kg en met een volle laadbak komt de bodemdruk op slechts 0,39 kgf/cm2. De hydrostatische transmissie met dubbele rijpompen zorgt voor perfecte terreineigenschappen en in combinatie met de krachtige en zuinige Stage 5 motor is dit Japanse kwaliteitsproduct het perfecte aanvullende product.

Over Loonbedrijf Den Boer B.V.

Loonbedrijf Den Boer B.V. uit Goudriaan is een familiebedrijf met al 25 jaar ervaring. Begonnen in de agrarische sector en uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf. Klanten kunnen bij Den Boer terecht voor al hun grond-, sloop- en heiwerk, aanleg van bestratingen, beschoeiingen, aanleg en onderhoud van rioleringen en agrarisch werk. Loonbedrijf Den Boer B.V. onderscheidt zich door persoonlijke betrokkenheid en uitstekende vakmensen met ruime ervaring. Dit bedrijf hanteert een scherpe prijsstelling en kenmerkt zich door flexibele inzetbaarheid van het materieel. Kijk op www.loonbedrijfdenboer.nl voor meer informatie.

Bron artikel en foto’s: www.kemp-groep.nl

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!