Opnieuw Atlas 150W voor Poppink

Gepubliceerd op 10-05-2021 16:42

Gebr. Poppink B.V. uit Reutem heeft, via Hans van Driel in Ommen, opnieuw een Atlas 150W Stage V mobiele graafmachine in ontvangst genomen. Dit is de laatste machine uit een order van totaal vier machines. Deze Atlas 150W gaat draaien op de vestiging in Daarle. Wij danken Poppink nogmaals voor het jarenlange vertrouwen!

De mobiele Atlas machine staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De Stage V Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 130 pk en dankzij het motortoerental (max. 1800 omw.min.) een laag brandstofverbruik. De circa 15,6 ton wegende Atlas 150W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de geluidsarme cabine en een grote stabiliteit.

De Atlas 150W mobiele graafmachine is voor Poppink voorzien van onder andere; overdruk voorbereiding, extra functie en lekleiding. Poppink heeft in hun werkplaats in Reutum de machines verder zelf voorzien van een draaikantelstuk en daar de wielen gemonteerd.

Over Gebr. Poppink B.V.
In de jaren tachtig is door Gebr. Poppink BV een plaatselijk mechanisatiebedrijf overgenomen om zo het bedrijf op een bredere markt te kunnen richten en te kunnen voorzien in het eigen onderhoud. Aansluitend op de landbouwmechanisatie is in de jaren negentig kipperproducent Alasco overgenomen.

Gebr. Poppink B.V. uit Reutum is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van landbouw- en grondverzetmachines. Een goede werkplaatsuitrusting, een uitgebreid onderdelenmagazijn en vakkundig personeel vormen de basis van het bedrijf. Het mechanisatiebedrijf is dealer van een breed scala landbouwmachines met als hoofdmerk Claas. Sinds 1997 bevindt ook Alasco B.V. dumperbouw zich op dezelfde locatie als het mechanisatiebedrijf. Kijk op www.poppink-reutum.nl voor meer informatie.

Bron artikel en foto’s: Hans van Driel

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!