Kobelco SK180LC-10 2PB voor Veldhuis

Gepubliceerd op 24-05-2021 10:55

Veldhuis Klarenbeek B.V. heeft, via Hans van Driel in Ommen, een Kobelco SK180LC-10 2PB in ontvangst genomen. De Kobelco SK180LC-10 rupsgraafmachine met stelgiek en SMP draaikantelstuk is zeer flexibel inzetbaar. Wij wensen Veldhuis veel draaiplezier met de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK180LC-10 is duurzaam en opgewassen tegen de meest extreme omstandigheden. De SK180LC-10 kenmerkt zich onder andere door de grote capaciteit. Met hetzelfde motorblok als de Kobelco SK210LC-10 en dezelfde lengte rupsketting is men verzekerd van maximale capaciteit met een zeer lage bodemdruk. De moderne motor, met toevoeging van Ad-Blue, zorgt voor lagere brandstofkosten en vermindert de uitstoot van schadelijke stoffen.

Door zijn grote wendbaarheid en graafkracht kan men met deze machine nog productiever werken. De Kobelco SK180LC-10 biedt daarnaast een stille en comfortabele werkomgeving. De veilige cabine stelt het belang van de machinist voorop. De Kobelco SK180LC-10 is standaard al zeer goed uitgerust maar de professionals van Hans van Driel hebben de machine in de werkplaats helemaal opgebouwd naar de eisen en wensen van Veldhuis. Denk hierbij aan een SMP draaikantelstuk, automatisch smeersysteem, hydraulische snelwissel, gereedschapskist op de onderwagen, treeplank en extra werkverlichting.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

Bron artikel en foto’s:

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!