Black Beauty voor V&R Sportbodems

Gepubliceerd op 07-06-2021 21:03

V&R Sportbodems uit Goirle heeft een prachtige zwarte Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine met stelgiek in ontvangst genomen. De Kobelco zal voornamelijk ingezet gaan worden bij de aanleg en onderhoud van hoogwaardige hippische bodems. Wij wensen Yves en Jesper veel werkplezier met deze nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK85MSR-7 2PB rupsgraafmachine biedt superieure prestaties met veel vermogen en een hoge snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. De ca. 8,9 ton wegende Kobelco SK85MSRX-7 heeft een motorvermogen van circa 73 pk, een max. pompopbrengst van 2 x 72,5 en 1 x 19,0 l/min.

Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het Nederlandstalige menu is te bedienen. De draaiknop biedt meerdere functies om de bediening te vereenvoudigen. De schakelaars en knoppen zijn voorzien van LED-achtergrondverlichting en daardoor goed zichtbaar in het donker.

De Kemp Groep heeft de Kobelco SK85MSR-7 2PB o.a. voorzien van 600 mm stalen rupsplaten, hydraulische snelwissel, opklapbare treeplank, extra LED-werkverlichting en een centraal smeersysteem. De Kobelco is afgeleverd met een sloopsorteergrijper, graafbakken en een puinriek. Voor een perfecte uitstraling heeft de Kemp Groep de machine voorzien van professionele belettering.

Over V&R Sportbodems
Verheyden & Romp Equestrian Footings BV uit Goirle biedt sinds 2019 hoogwaardige bodems; om het beste welzijn voor zowel ruiter als paard te garanderen. Yves Verheyden is opgegroeid tussen de paarden en heeft veel contacten in de paardensportwereld en een schat aan (bodem) ervaring. Door zijn ervaring als paardensporter weet ook Jesper Romp hoe belangrijk een goede basis is. Kijk op www.vrequestrianfootings.nl voor meer informatie.

Bron artikel en foto’s: www.hansvandriel.nl

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!