SMT aanwezig op havenbeurs Antwerp XL

Gepubliceerd op 04-10-2024 11:16

SMT BeLux, officiële verdeler en distributeur van Sennebogen Green Line en Multi Line in België en Luxemburg, neemt voor de eerste keer deel aan Antwerp XL – de havenbeurs met focus op breakbulk en project cargo. Antwerp XL vindt plaats van 8 tot 10 oktober 2024 in Antwerp Expo te Antwerpen.

bron foto's: (c) SMT Beluxbron foto's: (c) SMT Belux

Door de toenemende eisen aan de havenlogistiek is er steeds meer vraag naar speciaal aangepaste overslagmachines. Dankzij het modulaire machineconcept biedt SENNEBOGEN een ruime keuze aan efficiënte en krachtige overslagmachines en havenkranen - individueel geconfigureerd om aan uw eisen te voldoen:

  • Balansconcept voor een grotere werkradius
  • Groot energiebesparingspotentieel dankzij het beproefde SENNEBOGEN Green Hybrid systeem
  • Het beste zicht dankzij de veelzijdige cabineverhoging en de Portcab
  • Verschillende onderwagenopties dankzij modulaire machineconstructie

Leen Quireyns (SMT): "Tijdens deze editie van Antwerp XL, leggen wij de focus op onze SENNEBOGEN machines die kunnen ingezet worden voor haventoepassingen. Graag verwelkomen wij jullie op onze stand B8."

MACHINES IN FOCUS VOOR HAVENTOEPASSINGEN:

SENNEBOGEN 895E: de grootste overslagkraan ter wereld

De SENNEBOGEN 895E Hybrid maakt indruk met een bedrijfsgewicht van ongeveer 420 ton en een reikwijdte tot 40 m. Het is dé reus onder de overslagkranen met een indrukwekkende hoeveelheid overslagkracht als het gaat om het verplaatsen van schroot en kolen, maar ook breakbulk en container overslag zijn door zijn capaciteitien meer dan mogelijk. Het dubbele Green Hybrid systeem maakt de grootste overslagkraan ter wereld nog efficiënter tijdens het gebruik.

SENNEBOGEN 885G: groot bereik en maximale efficiëntie

De SENNEBOGEN 885G biedt de modernste technologie voor de haven. De overslagkraan met een bedrijfsgewicht tot 320 ton en een reikwijdte tot 38 m overtuigt vooral in binnenhavens door zijn maximale precisie en snelheid bij stuk- en bulkoverslag. Dankzij het beproefde GreenHybrid energieterugwinnings-systeem werkt de kraan bijzonder efficiënt en economisch - zelfs bij de meest veeleisende havenwerkzaamheden.

SENNEBOGEN 875 E: Voor veeleisende overslag van algemene en bulkgoederen in de haven

De SENNEBOGEN 875E Hybrid maakt indruk met zijn uitgebreide overslag- capaciteit en gelijktijdig lage energie- en bedrijfskosten dankzij het Green Hybrid energieterugwinningssysteem. De vele  configuratie- mogelijkheden en aangepaste portaal- en pyloonoplossingen maken dit de perfecte overslagkraan voor de eisen van havenoverslag en industriële toepassingen.

SENNEBOGEN 9300: laden en lossen van schepen tot Post-Panamax klasse

Met een draagvermogen van 90 t bij een reikwijdte van 19m kan de SENNEBOGEN 9300 havenkraan worden gebruikt voor alle scheepsgroottes. De havenkraan laadt en lost schepen tot Post-Panamax klasse. Dankzij de unieke Skylift cabineverstelling biedt deze kraan een comfortabele en veilige toegang tot de optimale werkpositie. De mobiele onderwagen met vierwielbesturing en 14 wielstellen zorgt ervoor dat hij wendbaar is en een lage bodemdruk heeft.

SENNEBOGEN EQ G: Efficiënte balansoverslagkraan dankzij het EQ-principe

Voor veeleisend materiaaltransport op de schrootplaats, voor bulkmateriaal en lading in de haven, maar ook in de staal- of houtfabriek: De SENNEBOGEN EQ G balancer materiaaloverslagmachine neemt taken centraal op de werf over met een maximale reikwijdte tot 42 m - of het nu met poliepgrijper, houtgrijper of zandgrijper is. Met de robuuste balancer van de nieuwste generatie SENNEBOGEN G machines bespaart u tot 75% energie en werkt u emissievrij dankzij de elektromotor!

OVER ANTWERP XL

Antwerp XL vond voor het eerst plaats in 2019 en werd al snel een belangrijk evenement op de maritieme en logistieke kalender. Na de succesvolle eerste editie bleef de beurs groeien, ondanks onderbrekingen als gevolg van de COVID-19 pandemie, en kwam in de daaropvolgende jaren sterker terug. Het evenement is strategisch gelegen in Antwerpen, de thuishaven van een van de grootste havens in Europa, waardoor het een ideale locatie is voor een beurs gericht op breakbulk en projectlading. De beurs keert terug in 2024 om de breakbulk gemeenschap opnieuw samen te brengen om innovatieve technologie te tonen, uitdagingen in de industrie te overwinnen en relaties op te bouwen gebaseerd op vertrouwen.

TICKETS

Gratis tickets? Registreer u hier:

 

gratis ticketMeer foto's op www.smt.network/belux/nl/nieuws/smt-aanwezig-op-antwerp-xl-2024/https://www.wegenbouw.be/bedrijven/275882/smt-belgium
Sennebogen overslagkranen Sennebogen overslagkranen
SENNEBOGEN 895E: de grootste overslagkraan ter wereld SENNEBOGEN 895E: de grootste overslagkraan ter wereld

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!