Kobelco SK180LC-10 voor van Weverwijk

Gepubliceerd op 22-04-2021 17:00

Van Weverwijk B.V. uit Schoonrewoerd heeft, via de Kemp Groep, een Kobelco SK180LC-10 in ontvangst genomen. De Kobelco SK180LC-10 rupsgraafmachine vervangt een ETEC 818 uit 2011. Wij wensen Weverwijk veel draaiplezier met de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK180LC-10 is duurzaam en opgewassen tegen de meest extreme omstandigheden. De SK180LC-10 kenmerkt zich onder andere door de grote capaciteit. Met hetzelfde motorblok als de Kobelco SK210LC-10 en dezelfde lengte rupsketting is men verzekerd van maximale capaciteit met een zeer lage bodemdruk. De moderne motor, met toevoeging van Ad-Blue, zorgt voor lagere brandstofkosten en vermindert de uitstoot van schadelijke stoffen.

Door zijn grote wendbaarheid en graafkracht kan men met deze machine nog productiever werken. De Kobelco SK180LC-10 biedt daarnaast een stille en comfortabele werkomgeving. De veilige cabine stelt het belang van de machinist voorop.

De Kobelco SK180LC-10 is standaard al zeer goed uitgerust maar de professionals van de Kemp Groep hebben de machine in de werkplaats helemaal opgebouwd naar de eisen en wensen van Weverwijk. Denk hierbij aan een mechanische snelwissel, Freshfilter overdrukkist, cycloonfilter, extra werkverlichting, slooprek aan de onderzijde van het voorraam, 27MC, hydraulische omkeervin en automatisch smeersysteem.

Over Weverwijk

Sinds begin jaren ’70 houdt het zelfstandige familiebedrijf zich bezig met de inzameling, recycling en het transport van afvalstoffen met de nadruk op bouwafval, sloopafval en bedrijfsafval. Van Weverwijk B.V. heeft de ervaring en de mogelijkheden voor een efficiënte aanpak bij het transporteren en recyclen van veel soorten afvalstoffen. Ze bieden altijd een passende maatwerkoplossing voor al uw afvalstromen. Hiertoe hebben zij o.a. de beschikking over een ruim en gevarieerd wagenpark. Tot de opdrachtgevers behoren bouw- en aannemingsbedrijven, overheden, producenten van primaire en secundaire grondstoffen, particulieren en overige bedrijven.

Bron: Kemp

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!