Nieuwe Doosan DX160W-5 vervangt een Doosan DX140W-3 bij van de Berg uit Wapse

Gepubliceerd op 30-04-2021 15:34

Loon- en grondverzetbedrijf van de Berg VOF heeft een Doosan DX140W-3 ingeruild voor een nieuwe Doosan DX160W-5 en neemt hierbij de tweede DX160W-5 in gebruik.
Loon- en bedrijf van de Berg, bestaande uit vader Henk en zoon Ronald van de Berg, staan sinds 1999 beide aan het roer van deze onderneming. Voor die periode runde Henk samen met zijn vrouw naast het loonbedrijf, ook nog een agrische onderneming wat hij weer van zijn vader had overgenomen.
Doordat de werkzaamheden van het loonbedrijf alsmaar uitbreidde, ging dit niet meer samen en is men gestopt met de boerderij. Zoon Ronald is ingestapt nadat hij eerst elders werkervaring had opgedaan en zo ontstond een heus familiebedrijf aan de Ten Darperweg 5 te Wapse.

Groot- en kleinschalige grondverzetprojecten met een Doosan altijd op maat!
Op de website van de VOF is de veelzijdigheid van werkzaamheden te lezen met o.a. 

- Grondverzet
- Paardenbakken
- Landbewerking
- Tuinaanleg
- Slootonderhoud
- Gras en Maïs 
- Boerenloonwerk
- Levering van zand
- Bestrating
- Alle soorten mest 

Bij van de Berg heeft men jarenlange ervaring in zowel groot- als kleinschalige grondverzetprojecten en hebben hiervoor diverse graafmachines beschikbaar. Rups of een mobiele, voor iedere klus een machine op maat.

Nieuwe Doosan DX160W-5 voldoet aan alle eisen
Met de ruil van een nieuwe Doosan DX160W-5 voor de Doosan DX140W-3 zet Loon- en grondverzetbedrijf van de Berg zichzelf weer op de kaart. De DX140W-3 uit 2013 heeft ruim 11.000 uur op de tellers staan, maar voldoet voor sommige projecten niet meer aan de huidige regel- en wetgeving. De DX160W-5 is uitgerust met een Stage IV motor welke aanmerkelijk veel voordelen biedt tenopzichte van uitstoot en brandstofbesparing. 

 

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!