Kobelco SK10sR-2E voor Alex Hiddink Grondwerken

Gepubliceerd op 03-09-2021 15:04

Alex Hiddink Grondwerken uit Winterswijk heeft een Kobelco SK10SR-2E minigraver in ontvangst genomen. Deze minigraafmachine is door Hans van Driel in Ommen afgeleverd. Wij wensen Alex Hiddink Grondwerken veel werkplezier met de Kobelco SK10SR-2E!

De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 – 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met de Kobelco SK10SR-2E.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Alex Hiddink Grondwerken
Alex Hiddink Grondwerken uit Winterswijk is sinds de oprichting in 1964 een combinatie van traditioneel ondernemerschap, daadkracht en doelgerichte innovatie. Alex Hiddink Grondwerken is een gezonde onderneming met een uitstekende reputatie in de Achterhoek en de rest van Nederland. Hiddink staat klaar voor overheden, projectontwikkelaars, bedrijven, instellingen en particuliere klanten. U kunt bij Alex Hiddink Grondwerken terecht voor grond-, weg- en waterbouw, milieu- en slooptechniek, handel in zand, grind, granulaten en andere materialen, verhuur van grondverzetmachines en een milieustraat. Kijk op www.hiddinkgrondwerken.nl voor meer informatie.

 

Bron artikel en foto’s: hansvandriel.nl

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!