Kobelco minigraver voor Wolf Bestrating

Gepubliceerd op 23-09-2021 15:03

Wolf Bestrating uit Scherpenzeel heeft de reuze populaire Kobelco SK10SR-2E minigraver in ontvangst genomen. Deze minigraafmachine is door de Kemp Groep uitgerust met een hydraulische snelwissel en afgeleverd met extra bakken. Wij wensen Jan Dirk van Wolfswinkel veel werkplezier met de Kobelco SK10SR-2E!

De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 – 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met de Kobelco SK10SR-2E.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

Over Wolf Bestrating
Wilt u een speciale tuin? Een eigen ontwerp? Moet het er strak en op uw manier in komen te liggen? Of hebt u gewoon een verzakking in uw straatwerk of een stukje dat aangepast moet worden? Neem dan snel contact op met Wolf Bestrating. Wolf Bestrating uit Scherpenzeel is gespecialiseerd in grondverzet, bestrating, tuinontwerp en aanleg, tuin onderhoud, maai- en snoeiwerkzaamheden, snoei- en kapwerkzaamheden, frezen, spitten en zaaien.

Bron artikel en foto’s: https://kemp-groep.nl/afgeleverd

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!