Primeur: Kobelco SK210LC-11 voor Out BV

Gepubliceerd op 06-10-2021 14:59

Loon- en verhuurbedrijf Out BV uit Zwaagdijk heeft als eerste in Nederland een Kobelco SK210LC van de generatie 11 in ontvangst genomen. De Kobelco SK210LC-11 biedt ongekende prestaties, grote efficiëntie en hoge productiviteit door veel vermogen en snelheid. Wij wensen Out veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De SK210LC uit de nieuwe 11 generatie biedt ongekende prestaties, grote efficiëntie en hoge productiviteit door veel vermogen en snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienormen. De 4-cilinder motor van 124 kW levert het benodigde vermogen voor de prestaties. De bakkracht bedraagt maar liefst 157 kN. Ondanks deze kenmerken is de SK210LC-11 één van de meest efficiënte graafmachines in zijn klasse en voldoet uiteraard aan de strengste Stage V milieueisen. De bediening vanuit de meest comfortabele en moderne cabine heeft en zal veel machinisten overtuigen.

De Kemp-Groep heeft de Kobelco SK210LC-11 onder andere afgeleverd met een hydraulische snelwissel, brede bak, automatisch smeersysteem en gereedschapskist op de onderwagen.

Over Loon- en verhuurbedrijf Out BV
Out BV is van oorsprong een agrarisch loonbedrijf, waarbij in de loop van tijd het accent is komen te liggen bij de veehouderij. Daarnaast heeft Out BV een groot machinepark voor grondverzet en -transport, met onder andere mini- en midigravers van 1,5 tot 8 ton, mobiele en rupskranen tot 29 ton en kippers van 2 tot 18 m3. Deze machines worden verhuurd met bediening voor het uitvoeren van werkzaamheden in diverse sectoren, zoals de GWW- en agrarische sector. Out BV is VCA** en ISO 9001 gecertificeerd. Kijk op www.outbv.nl voor meer informatie en alle recente projecten.

Bron artikel en foto's www.kemp-groep.nl/afgeleverd/

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!