Bomag BW138AD-5 tandemwals voor CTBB

Gepubliceerd op 18-10-2021 19:38

CTBB uit Bergambacht heeft, via de Kemp Groep, een BOMAG knikgestuurde tandemwals in ontvangst genomen. Deze BW138AD-5 is uit voorraad geleverd en voorzien van bedrijfsbelettering.

Het complete BOMAG programma tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton gewicht, met knik- of rolbesturing. De nieuwe serie knik- en rolgestuurde tandemwalsen, zwaarder dan 5,0 ton, bieden goed zicht op de werkzaamheden en beschikken over een comfortabele cabine.

Deze 4.500 kg wegende BOMAG BW138AD-5 tandemwals heeft een vermogen van 33,6 kW en een werkbreedte van 1.380 mm. De BW138AD-5 is uitgerust met werkverlichting, zijdelings verstelbare stoel met dubbelle bediening, een opklapbare rolbeugel en een centraal hijspunt.

Over CTBB
Van woonwijk tot kunstgrasveld, van bedrijfsterrein tot wegenbouw, van speeltuin tot parkgebied, van bodem tot waterwerk, CTBB levert duurzame voorzieningen voor de boven- en ondergrondse infrastructuur. Civiel Technisch Bureau Bergambacht verricht werken aan de infrastructuur in binnen- en buitenruimten. CTBB verricht haar werkzaamheden in geheel Nederland, maar ook daar buiten. Bij omvangrijke projecten met een hoge complexiteit wordt samengewerkt met een uitgebreid netwerk van vooraanstaande partnerorganisaties, leveranciers en vertegenwoordigingen.

Bron artikel en foto’s; kemp-groep.nl

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!