Kobelco bereikt productie van 300.000 hydraulische graafmachines in fabriek Hiroshima.

Gepubliceerd op 26-10-2021 11:50

Kobelco bouwmachines co., ltd., met het hoofdkantoor in Tokio, hield een ceremonie in zijn itsukaichi-fabriek in Hiroshima, Japan om de productie van de 300.000ste graafmachine in de fabriek te vieren.

In april 1983 verwierf Kobe Steel, Ltd. de aandelen van Yutani Heavy Industries, Ltd. en richtte een ontwikkelings- en productielocatie voor hydraulische graafmachines op in Hiroshima. Later, door een fusie, werd een uniform model ontwikkeld waarbij de technologieën van de twee bedrijven werden gecombineerd, wat leidde tot de ontwikkeling van de eerste machines van de SK-serie. Sindsdien is "SK" aan de namen van veel modellen toegevoegd. De 300.000 bereikte eenheden zijn een geaccumuleerd aantal bouwmachines die zijn vervaardigd in de voormalige Gion-fabriek, de Numata-fabriek, evenals de Itsukaichi-fabriek die in 2012 werd gelanceerd, te rekenen vanaf het eerste SK-model. We produceren ze nu in de Itsukaichi-fabriek met een productiecapaciteit van 10.500 eenheden per jaar, en de geaccumuleerde productie van 300.000 eenheden werd in september 2021 bereikt.

Tijdens de ceremonie zei Yoshinori Onoe, president en CEO van KCM: "Het bereiken van de geaccumuleerde productie van 300.000 eenheden is het resultaat van onze creatie van een reeks producten die voldoen aan de behoeften van deze tijd, terwijl we uitdagingen overwinnen en blijven innoveren. Onze missie is nu om onze bedrijfsfilosofie van 'hands-on benadering door de gebruiker', die ons bedrijf heeft gedreven, door te geven aan de volgende generatie. Samen, door onze gezamenlijke inspanning, kan Kobelco een verdere sprong voorwaarts maken”.

We zouden de mijlpaal niet kunnen bereiken zonder de steun van onze klanten en iedereen die bij ons betrokken is. Met een gevoel van dankbaarheid jegens iedereen zullen we doorgaan met het leveren van hoogwaardige producten aan klanten over de hele wereld.

Bron artikel en foto: https://www.kobelco-europe.com/news

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!