GREENSIZER Rocket eerste trommelzeef van Belgische Twin Trading

Gepubliceerd op 05-11-2021 11:29

Twin Trading lanceert met de Greensizer Rocket haar eerste trommelzeef. Vorig jaar kwam de firma uit Adegem (BE) met een dubbeldecks zeefmachine op de markt, nml. de Greensizer RS30. Deze zeefinstallatie draait op moment bij Ghent Aggregates.

"Door onze ervaring met o.a. Remav, Vandaele, Gremac, Komplet; ... vonden we het hoog tijd om onze eigenste trommelzeef te lanceren", zegt Bart Hebbrecht, zaakvoerder van Twin Trading.

De GREENSIZER ROCKET maakt gebruik van A-componenten en is verkrijgbaar in hybride versie met ingebouwde KUBOTA stage 5 diesel-motor (watergekoeld) waarbij ook volledig elektrisch kan gewerkt worden, rechtstreeks op 400V drijfkracht.

Verder is de Greensizer Rocket voorzien van pivoterende afvoerbanden, een grote mazouttank van 250 liter, en volledig hydraulisch aangedreven. De grote trommel heeft de afmetingen: 1,5m diameter en 3 meter lengte waarvan de zeefnet doorlaat 2 meter is. De trommel kan tevens gradueel in hellingshoek versteld worden. Het rupsrijwerk van de machine staat op onderstaande 3D tekeningen op zijn laagst, maar kan 450mm in hoogte uitschuiven.

Ondertussen werden de eerste 3 machines reeds verkocht volgens Bart Hebbrecht

Graag meer info over deze nieuwe trommelzeef: info@greensizer.com  -  +32497131415

https://twintrading.be/https://www.wegenbouw.be/bedrijven/947630/twin-tradinghttps://greensizer.com/
Trommelzeef Greensizer Rocket van Twin TradingTrommelzeef Greensizer Rocket van Twin Trading

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!