Machineverhuur M.J. de Boer B.V. is de nieuwe Komatsu Utility Partner van Bia Nederland

Gepubliceerd op 08-11-2021 13:59

Met Machineverhuur M.J. de Boer B.V. heeft BIA Nederland een nieuw verkooppunt in Noord-Nederland voor de compacte lijn van Komatsu machines. Machineverhuur M.J. de Boer B.V. is een machineverhuur bedrijf met een breed assortiment van hoogwerkers, dumpers, minigravers tot klein materieel, en daar is vanaf heden ook de compacte lijn van Komatsu machines aan toegevoegd. Naast de verkoop, zullen de compacte Komatsu machines ook beschikbaar komen in het verhuur assortiment van Machineverhuur M.J. de Boer B.V.

In aanvulling op het brede assortiment machines van Machineverhuur M.J. de Boer B.V., staat de organisatie ook bekend om zijn flexibele service. ‘Wij begrijpen dat geen één klus hetzelfde is en wij denken dan ook graag mee met onze klanten’, aldus Directeur Maarten-Joris de Boer.

Op gebied van service is er een duidelijke match tussen BIA Nederland en Machineverhuur bedrijf M.J. de Boer B.V., zo concludeert Utility Partner Manager Mark Rekswinkel: ‘BIA staat voor je klaar! is allesomvattend. Bij BIA staan wij dagelijks in contact met onze klanten en met de innovatieve en betrouwbare Komatsu machines kunnen wij onze klanten passende oplossingen bieden voor elk vraagstuk. Dit zoeken wij ook in onze partners. Machineverhuur M.J. de Boer B.V. hanteert daarin dezelfde standaarden als BIA Nederland. De keuze was daarom snel gemaakt om met Machineverhuur M.J. de Boer B.V. de samenwerking aan te gaan en zo een extra verkooppunt aan onze Utility netwerk toe te voegen in Noord- Nederland’.

Onze nieuwe Utility Partner is gevestigd aan de Kolderveense Bovenboer 39a, 7948 LT te Nijeveen en zal de regio Noord- Nederland gaan bedienen als de Utility Partner voor de compacte Komatsu machines. De eerste compacte Komatsu machines zijn al besteld en worden gereed gemaakt voor de verhuur en verkoop. Het team M.J. de Boer B.V. zit niet stil en de interesse van de klanten in de compacte machines van Komatsu is groot, zodoende dat de eerste klantorders inmiddels zijn geplaatst en de machines op korte termijn afgeleverd worden bij de klanten.

BIA Nederland wenst Machineverhuur M.J. de Boer B.V.  veel succes als nieuwe Utility Partner en kijkt uit naar een succesvol samenwerking.

 

Machineverhuur M.J. de Boer B.V.
Kolderveense Bovenboer 39a
7948 LT Nijeveen

Tel: +31 (0) 522 74 52 50
Email: verhuur@mjdeboer.nl
Website: https://mjdeboerverhuur.nl/

Bron artikel en foto: https://www.biagroup.com/nld-nl/news

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!