Kobelco en Bomag voor Sijperda Verhuur

Gepubliceerd op 28-04-2021 16:35

Vorig jaar versterkte Sijperda Verhuur haar positie als verhuurder van GWW materieel aanzienlijk met de aanschaf van een flink aantal Kobelco’s, Bens rupsdumpers en Schaeff wielladers. Sijperda breidt dit machinepark nu nogmaals uit met een Kobelco SK35SR-6E en een BOMAG BW80AD-5.

De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De Kobelco SK35SR-6 Stage V biedt praktische functies terwijl de zwenkradius achter klein is gebleven. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De cabine is standaard voorzien van airconditioning. De SK35SR-6E kenmerkt zich door een motorvermogen van circa 24,2 pk en een max. pompopbrengst van 2 x 38,4 en 1 x 19,2 l/min.

Het complete BOMAG programma tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton gewicht, met knik- of rolbesturing. Deze 1.550 kg wegende BOMAG BW80AD-5 tandemwals heeft een vermogen van 15,1 kW en een werkbreedte van 800 mm. Voor ieder type werk is er bij Kemp Groep een geschikte wals beschikbaar.

Over Sijperda Verhuur BV
Sijperda Verhuur heeft in de noordelijke helft van Nederland een toonaangevende positie in de verhuur van gereedschap en bouwmachines voor de bouw, industrie en evenementen. In de dienstverlening wordt het bieden van een totaaloplossing richting zowel de zakelijke klant als de particulier centraal gesteld. Sijperda Verhuur is als generieke verhuurder onder andere actief op het vlak van bouwplaatsinrichting, evenementen, accommodaties, afzettingen, verlichting, stroomvoorziening, hoogwerkers, grondbewerking, tuingereedschap, transportmiddelen, sanitaire voorzieningen, klimaatbeheer, steigerbouw, bouw- en personenliften en valbeveiliging. Kijk op www.sijperdaverhuur.nl voor meer informatie

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!